Kaviár és Lencse

Oilo aglio aszalt paradicsommal

Maradékok hasznosítására is tökéletesen alkalmasnak bizonyult a nemrég bevezetett “tésztanapunk”. Azt történt ugyanis, hogy fusiliből és pennéből is csupán egy személynek elegendő volt otthon. Mivel a főzési idejük azonos volt, így oilo aglio pefu-ra is keresztelhető ebédet készítettem belőle.
Míg a tészták főttek, egy serpenyőbe olíván megfuttattam az apróra vágott fokhagymát és az összevágott, olajban eltett házi aszalt paradicsomot. Hozzáadtam a tésztát, alaposan átforgattam, hozzáadtam a reszelt parmezánt és megszórtam a vágott petrezselyemmel.A tészta főzésével együtt mindössze fél óra és még az elfekvő készletet is hasznosítottam. 🙂


Hozzávalók ( 2 személyre )


220 g tészta


3-4 gerezd fokhagyma
olíva olaj
aszalt paradicsom
petrezselyem
50 g parmezán

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. nokedlis says:

    az ilyesmi nálunk is nagyon megy. söt egyszemélyes vacsorának is tökéletesen megfelel.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!