A recept nevét rögtön szeretném is kiegészíteni: Pappardelle csirkemájjal, avagy a házi tészta dicsérete. A pappardelle a legszélesebb hosszú tészta, kb. 2 cm széles. Általában valamilyen tartalmas raguval, esetleg csirkemájjal vagy vargányával készítik. Én most alapnak egy csirkemájas verziót választottam Locatelli-től. És akkor a magyarázat a recept módosított címére. Ha nem saját készítésű tésztával csináltam… Tovább »
Pappardelle csirkemájjal
A recept nevét rögtön szeretném is kiegészíteni: Pappardelle csirkemájjal, avagy a házi tészta dicsérete. A pappardelle a legszélesebb hosszú tészta, kb. 2 cm széles. Általában valamilyen tartalmas raguval, esetleg csirkemájjal vagy vargányával készítik. Én most alapnak egy csirkemájas verziót választottam Locatelli-től. És akkor a magyarázat a recept módosított címére. Ha nem saját készítésű tésztával csináltam… Tovább »
Ez a nyár nálunk az esküvőkről szól. 3-ra kaptunk meghívást illetve 3-ra tudtuk elfogadni, a többit idő hiányában vissza kellett utasítanunk. Mivel kivétel nélkül vidéken voltak/lesznek, így elmaradtak a nagy hétvégi főzések és a sárgabarack eltevésére is csak most került sor. Nem szánok külön posztot neki, mert egyszerűen csak minimál cukorral és Dr. Oetker 2:1…