Kaviár és Lencse

Guacamole

  Azt hiszem valamikor 8 éve készítettem először. Azért is maradt meg bennem ennyire, mert akkoriban még komoly nehézségekbe ütköztem, mikor koriandert, avokádót, chilit és limeot próbáltam beszerezni – egyszerre. Volt, hogy sikerült szert tennem egy cserép korianderre, de képtelen voltam életben tartani, míg a totál éretlen avokádóim egy papírzacskóban félpuha állapotba kerültek. Azóta többször… Tovább »

Chili con carne, ahogy én szeretem

A magyaros ízekhez szokott ember igazán könnyen megszereti a mexikói konyhát. Hasonlóan hozzánk, ők is szinte mindent felhasználnak. Megeszik a belsőségeket, de van nyelvből, bőrből stb. készült disznósajtjuk vagy akár a mi tepertőnkre hasonlító, bár kevésbé zsíros sült pörcük. Mennyei steakeket, guacamole-t ehetünk, a tortilla sokféle felhasználási módjáról nem is beszélve. A közhiedelemmel ellentétben nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!